Flexibel och kommunikativ Transportledare sökes!

Drivs du av att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter och i ett högt tempo? Vill du ha ett jobb där du får vara med och utveckla vår transportledning med bättre kvalitet och samarbete? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker en Transportledare som i nära samarbete med Transportchef vill utveckla och optimera vår transportverksamhet. Om du drivs av att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo och vill jobba med att utveckla och implementera förbättringar i en befintlig verksamhet, så tycker vi du ska söka den här tjänsten redan idag.

Kort om jobbet

Som Transportledare planerar, leder och kontrollerar du den löpande verksamheten inom ansvarsområdet utifrån uppställda mål.

Du har ett nära samarbete med Transportchef för att genomföra arbetet optimalt och kommer att arbeta med så väl sakfrågor inom transportledning som övergripande återvinningsfrågor och effektiviseringar av våra transporter.

Kort om dig

Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och analytisk. Du trivs med att jobba både i team och individuellt samt har god samarbetsförmåga och affärsmässighet i det du gör.

Läs mer och ansök

Låter det här som en spännande utmaning som kan passa dig? Då tycker vi att du ska läsaa mer och ansöka på vår karriärsida redan idag. Du hittar annonsen här! Länk till annan webbplats. Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Kontakt

Läs mer om tjänsten i den länkade annonsen. Där hittar du även kontaktuppgifter till fackliga företrädare.

Om du har ytterligare frågor, kontakta Håkan Anshammar, Transportchef: hakan.anshammar@hemab.se