Driftinformation HEMAB

På denna webbsida publiceras all driftinformation, i framtiden kommer vi övergå till att skicka ut driftinformationen via SMS. Det gör att du enbart får den driftinformation som berör dig och din fastighet. Registrera ditt nummer för att kunna ta del av SMS utskicken när tjänsten är igång.

Aktuella störningar

Vattenavstängning till delar av Ramvik, Västby och Gustavsvik V.49

På grund av en vattenläcka i området kommer vi behöva stänga vattnet till delar av Ramvik, Västby samt Gustavsvik under måndag och eventuellt tisdag vecka 49. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten i EN kran några minuter tills vattnet är helt klart. Mer information på www.hemab.se/driftinfo

2 december 2022 klockan 8.38


Vattenavstängning Ångströmsgatan onsdag 2022-11-23

Under onsdagen kommer vattnet stängas helt på delar av Ångströmsgatan, 07.30 - 16.00, på grund av reparation av en vattenläcka. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten i EN kran några minuter tills vattnet är helt klart.

21 november 2022 klockan 15.19


Vattenavstängning Baldersgatan med start 21 november

Med anledning av underhållsarbete av ledningsnätet kommer vattnet att vara avstängt för delar av Baldersgatan mellan klockan 07.00 och 15.30. Passa gärna på att fylla upp någon dunk eller annat kärl med vatten på kvällen för att underlätta under tiden då vattnet är avstängt. Ombyggnation av VA-ledningsnätet kommer att påbörjas den 21 november och beräknas pågå i cirka 3 veckor. Kontaktpersoner Patrik Höglund, HEMAB - 0611-55 75 00 Stefan Nordin, Svevia - 070-148 76 19 När vattnet släpps på igen kan en viss missfärgning uppstå. Om vattnet är missfärgat, spola i EN kran och undvik att köra tvätt- och diskmaskin innan vattnet åter blivit klart.

21 november 2022 klockan 13.04


Uppdatering angående vattenläckan i Näs.

En vattenläcka i Näs påverkar leveransen av dricksvatten till ett antal kunder. En vattenvagn där man kan hämta vatten finns utplacerad vid pumpstationen i Valnäs. Läckan är lokaliserad men kommer ej kunna åtgärdas förrän tisdag 2022-11-22. Vi ber er ha överseende med denna försening och vi arbetar så snabbt det går med att åtgärda läckan. När vattnet släpps på igen kan en viss missfärgning uppstå. Om vattnet är missfärgat, spola i EN kran och undvik att köra tvätt- och diskmaskin innan vattnet åter blivit klart.

21 november 2022 klockan 12.47


Vattenläcka Näs – 2022-11-19

En vattenläcka i Näs påverkar leveransen av dricksvatten till ett antal kunder. En vattenvagn kommer placeras ut vid pumpstationen i Valnäs. Läckan kommer att åtgärdas med start måndag morgon. När vattnet släpps på igen kan en viss missfärgning uppstå. Om vattnet är missfärgat, spola i EN kran och undvik att köra tvätt- och diskmaskin innan vattnet åter blivit klart.

19 november 2022 klockan 9.42


Anmäl dig till vår SMS-tjänst

Kolla om vi har ditt nummer och registrera dig om vi inte har det.

Gör en felanmälan

Finns det ingen driftinformation om ett fel du känner till? Låt oss få veta vad som har hänt!

Prenumerera på driftinformation eller nyheter via e-post.

Är det läckage i din fastighet eller i det allmänna ledningsnätet? Läs mer här!

Felsök själv vid strömavbrott

Så här kan du felsöka själv om strömmen försvinner.