Driftinformation HEMAB

Aktuella störningar

Felsökning av vettenledningsnätet i Ramvik

Vi felsöker vattenledningsnätet efter läckor med start idag onsdag i Ramvik. Det kan innebära att trycket ibland blir lägre och att vattnet försvinner för korta stunder. Felsökningen beräknas pågå dagtid hela veckan.

28 februari 2024 klockan 12.39


Vattenavstängning Smidesvägen Ramvik 27/2

På grund av ett arbete i ledningsnätet så stänger vi vattnet för ett fåtal fastigheter på Smidesvägen i Ramvik. Avstängningen är beräknad till 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel.

26 februari 2024 klockan 13.51


Uppdatering vattenläcka Löpargatan

Uppdatering: Arbetet med läckan kommer fortsätta fredag 23/2 och därför beräknas vattnet vara avstängt mellan 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. En vattenvagn där man kan hämta vatten kommer placeras ut vid entrén till Ängecenter. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uppdatering: Arbetet med läckan kommer fortsätta torsdag 22/2 och därför beräknas vattnet vara avstängt mellan 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. En vattenvagn där man kan hämta vatten kommer placeras ut vid entrén till Ängecenter. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En vattenläcka på Löpargatan gör att vi måste stänga av vattnet till ett antal fastigheter imorgon onsdag mellan kl. 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. En vattenvagn där man kan hämta vatten kommer placeras ut vid entrén till Ängecenter.  

22 februari 2024 klockan 16.12


Uppdatering vattenläcka Löpargatan

Uppdatering: Arbetet med läckan kommer fortsätta torsdag 22/2 och därför beräknas vattnet vara avstängt mellan 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En vattenläcka på Löpargatan gör att vi måste stänga av vattnet till ett antal fastigheter imorgon onsdag mellan kl. 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. En vattenvagn där man kan hämta vatten kommer placeras ut vid entrén till Ängecenter.

21 februari 2024 klockan 16.33


Vattenläcka i Fröland 21/2

Vi har sedan igår kväll en vattenläcka i Fröland vilket påverkar boende i bl.a. Fröland, Gådeåby och Järsta. Vi har personal som arbetar med att lokalisera och laga läckan. Mer infor kommer så snart vi vet mer.

21 februari 2024 klockan 7.30


Vattenläcka Löpargatan onsdag 21/2

En akut vattenläcka på Löpargatan gör att vi måste stänga av vattnet till ett antal fastigheter imorgon onsdag mellan kl. 07.30 - 15.30. Tidsspannet är ungefärligt och kan komma att ändras med kort varsel. Berörda fastigheter är Spjutet 1 och 2. En vattenvagn där man kan hämta vatten kommer placeras ut vid entrén till Ängecenter.

20 februari 2024 klockan 15.23


Anmäl dig till vår SMS-tjänst

Kolla om vi har ditt nummer och registrera dig om vi inte har det.

Gör en felanmälan

Finns det ingen driftinformation om ett fel du känner till? Låt oss få veta vad som har hänt!

Prenumerera på driftinformation eller nyheter via e-post.

Är det läckage i din fastighet eller i det allmänna ledningsnätet? Läs mer här!

Felsök själv vid strömavbrott

Så här kan du felsöka själv om strömmen försvinner.