Elinstallationsföretag

Här finns information och verktyg för dig som har ett elinstallationsföretag. Kontaktuppgifter, webbaserat programverktyg för- och färdiganmälan i ert arbete gentemot oss.

Föranmälan

Vi arbetar med ett webbaserat programverktyg för att hantera för- och färdiganmälningar digitalt. Som elinstallationsföretag slipper ni att skicka in för- och färdiganmälan per post och inga underskrifter behövs. All administration sker snabbt och enkelt via webben.

Som behörigt elinstallationsföretag skapar ni en egen inloggning till webbverktyget vi nyttjar. Där kan ni följa handläggningen av era anmälningar. Systemet minimerar risken för fel, vilket leder till snabbare handläggning.

Anvisningar föranmälan.nu

Gå till föranmälan.nu Länk till annan webbplats. där ni som elinstallationsföretag skapar ett konto, varvid du får ett mail med inloggningsuppgifter. Logga in med inloggningsuppgifterna och webbprogrammet är klart att användas.

Elinstallationsföretag som har behov av mer än en användare kan lägga upp flera under Mitt konto. Den som registrerar sig först från ert företag blir automatiskt administratör. Denna administratör har sedan möjlighet att lägga upp fler användare.

Gör så här-guider

Härnösand Elnät installationsregler Pdf, 1 MB.

Vägledande regler för er som är elinstallationsföretag, för bästa möjliga service till kunden.

Kontakta Kundservice

Hos oss får du personlig service varje vardag klockan 07.00-16.00.

Välkommen!