Vi utvecklas och söker flera nya medarbetare!

Vi växer och utvecklas! Därför söker vi förstärkt och ny kompetens till våra verksamheter. Ta en titt om det är något som passar dig eller någon du känner.

Elnätschef

Som chef för elnät inom produktionsorganisationen har du drift och underhållsansvar för distributionsområdet för HEMAB. Du deltar i frågor på kort och lång sikt och du ansvarar för daglig uppföljning av drift och underhåll och leder beredskapsfunktionen kring elnät.

Vi söker dig som har en akademisk examen med elkraftsinriktning eller liknande. Du har dokumenterad ledarerfarenhet med personal, arbetsmiljö- och resultatansvar och du har erfarenhet av elnätsdistribution.

Läs mer Länk till annan webbplats.

Debiteringsansvarig

Vi växer och vi behöver framtidssäkra vår faktureringsprocess och samtidigt bygga upp ett tydligt system och utvecklingsansvar för att driva debitering för våra verksamheter in i framtiden. Vi söker en noggrann, serviceinriktad och drivande medarbetare till oss.

Du har relevant ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi på högskola eller universitet samt om du har tidigare erfarenhet av större system och utveckling.

Läs mer Länk till annan webbplats.

Drifttekniker Fjärrvärme

Vi söker drifttekniker/skiftreserv till vår fjärrvärmeverksamhet. Jobbet som drifttekniker innebär bland annat att arbeta med drift, övervakning och optimering av våra anläggningar. Du utför tillsyn och arbetar med felavhjälpning samt kommer även vara delaktig i arbete med förebyggande underhåll.

Dina kunskaper har du fått genom studier inriktade på energiteknik eller kraft och värme, alternativt jämförbar arbetserfarenhet. Teoretisk eller praktisk erfarenhet utav drift av pannor är ett krav. Du är antingen i början av din karriär eller så har du arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.

Läs mer Länk till annan webbplats.

Strategisk VA-ingenjör

Nu söker vi dig som vill vara med när vi tillsammans utvecklar vår verksamhet inom VA-området i Härnösand. Vill du arbeta med att planera och driva hållbara VA-projekt, samordna övergripande frågor och bidra i vårt ständiga förbättringsarbete? Då är du antagligen personen vi söker.

Du har en examen som civil- eller högskoleingenjör och erfarenheter inom projekt- eller processledning. Du talar och skriver svenska flytande och besitter en god teknisk förståelse. Du har god kunskap om lagstiftning och regelverk som är relevant för området.

Som person är du driven, självständig och trygg i din förmåga.

Läs mer Länk till annan webbplats.

Kontakt

Aktuella kontaktuppgifter för tjänsterna finns i respektive annons.

Välkommen med din ansökan!