Häng med på fotbollsskolan Lira Blågult!

Gratis fotbollsskola för barn och ungdomar mellan 7 och 15 år

Härnösand FC United bjuder i sommar in till fotbollsskolan Lira Blågult på HEMABs fotbollsplan vid Västra Ringvägen. Helgerna vecka 26 och 28 kommer barn i åldrarna 7 till 15 år mötas för att ge järnet tillsammans. Totalt finns det plats för 50 deltagare:

- Anmälan är öppen fram till 30 juni och det finns fortfarande några platser kvar, berättar Willson Phiri, sportchef och ungdomsansvarig i klubben. - Det kostar ingenting och man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av fotboll.

HEMAB stolt sponsor

Förutom Härnösands FC United så står Härnösands kommun, RF-SISU Västernorrland och Ångermanlands fotbollförbund bakom initiativet - och naturligtvis är även HEMAB med som sponsor!

- Alla barnen kommer få en boll och t-shirt från Svenska fotbollförbundet och Ångermanlands fotbollförbund, förklarar Willson. - Stödet från HEMAB betyder att vi kan erbjuda barnen frukt och mellanmål på aktiviteten samt köpa in vattenflaskor och material som saknas. 

För en meningsfull sommar - och en givande framtid

Willson berättar att man hoppas att fotbollsskolan inte bara ska ha positiva effekter under sommaren utan även på längre sikt genom att fler barn och ungdomar upptäcker glädjen och gemenskapen i idrottens värld:

- Syftet med projektet är att ge barnen möjlighet till en bra utbildning och förhoppningsvis slussa dem vidare till ungdomsföreningar i Härnösands kommun samt ge ett meningsfullt sommarlov med idrott och fotboll i spetsen. Vi ser att det är många barn och ungdomar som behöver den här typen av utbildning för att sedan fortsätta idrotta i framtiden.

Vi på HEMAB önskar alla deltagare lycka till och att ni får ett härligt sommarlov i övrigt!

 

Fotbollsskola Lira Blågult

Ålder: 7-15 år

Plats: HEMABs fotbollsplan, Västra Ringvägen Länk till annan webbplats.

Arrangör: Härnösand FC United

Datum: 1-2 juli och 15-16 juli

Tid: kl 12-16

Sista anmälningsdatum: 30 juni (50 platser)

ANMÄL DIG HÄR! Länk till annan webbplats.