Fast pris

När du föredrar ett stabilt elpris utan att behöva oroa dig för plötsliga uppgångar.

Du binder ditt elpris till någon av våra aktuella avtalsperioder - ett år eller tre år. I god tid innan ditt prisavtal löper ut får du erbjudande från oss om att teckna om ditt avtal. Då har du även möjlighet att byta avtalsform och avtalslängd.

Aktuella priser

De priser vi erbjuder varierar beroende på hur du som kund förbrukar din el. När du tecknar avtal om fast pris med oss behöver du ange uppgifter om vilken typ av kund du är och hur stor elförbrukning du har. Efter att du gjort det kan vi presentera rätt pris för just dig som kund. Allt detta gör du under Teckna elavtal där även aktuella priserbjudanden för just dig visas.

Elnätskostnad från ditt elnätföretag tillkommer, samt skatter och myndighetsavgifter. Läs mer

Jämförpriser

Jämförpris finns för att det ska bli lättare att jämföra olika elavtal. I jämförpriset är alla kostnader, även den fasta månadsavgiften, inräknade i genomsnittligt pris per kilowattimme (kWh). Jämförpriser finns för tre typkunder med en årlig användning på 2 000, 5 000 och 20 000 kWh/år. Riktlinjer för presentation av jämförpris är framtagna av konsumentverket. Jämförpriser visar vi på sidan där du tecknar elavtal.

Kontakta Kundservice

Frågor om elpriser, elavtal, våra erbjudanden och tjänster? Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Rörligt pris

Marknadens utveckling styr de rörliga priserna. Här kan du läsa mer och se tidigare prisutveckling.