Driftinformation HEMAB

På denna webbsida publiceras all driftinformation, i framtiden kommer vi övergå till att skicka ut driftinformationen via SMS. Det gör att du enbart får den driftinformation som berör dig och din fastighet. Registrera ditt nummer för att kunna ta del av SMS utskicken när tjänsten är igång.

Aktuella störningar

Vattenläcka i Veda - 9/4-2021

På grund av förmodad vattenläcka stängs vattnet av till fastigheter i Veda, i dag den 9/4-21 mellan 13:-13:30. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten i EN kran några minuter tills vattnet är helt klart.

9 april 2021 klockan 9.18


Vattenläcka Valnäs

En vattenläcka i Valnäs gör att vi måste stänga av vattnet mellan 08.00 - 16.00 idag onsdag 7/4. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten i EN kran några minuter tills vattnet är helt klart. Mer information på: www.hemab.se.

7 april 2021 klockan 7.37


Vattenläcka Utansjö/Hälledal 2021-04-06

På grund av en vattenläcka är område Utansjö/Hälledal utan vatten.

6 april 2021 klockan 13.03


Anmäl dig till vår SMS-tjänst

Kolla om vi har ditt nummer och registrera dig om vi inte har det.

Gör en felanmälan

Finns det ingen driftinformation om ett fel du känner till? Låt oss få veta vad som har hänt!

Prenumerera på driftinformation eller nyheter via e-post.

Är det läckage i din fastighet eller i det allmänna ledningsnätet? Läs mer här!

Felsök själv vid strömavbrott

Så här kan du felsöka själv om strömmen försvinner.