Vi söker en IT-strateg med fokus på operativt arbete

Är du en problemlösare som gillar att bistå och guida andra, med varierande arbetsuppgifter som gör att ingen dag är den andra lik? Som IT-strateg hos oss möts du av en dynamisk kultur där du inte bara följer din karriärväg, du är med och formar den.

Välkommen till Härnösand! Den lilla staden med de stora visionerna. Vi på HEMAB är en självklar del av utvecklingen mot ett allt mer hållbart Härnösand och där passar din roll som hand i handske! Med modern teknik och ett stort mått nyfikenhet tar vi oss an nutiden och framtiden.

Om jobbet

Dina huvudsakliga uppgifter är att stötta de olika verksamhetsgrenarna inom HEMAB med applikationsdrift och generellt IT-stöd innefattande bland annat intern ärendehantering, certifikatshantering, nätverkskonfiguration, konfiguration och installation av hårdvara.

Om dig

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning med arbetslivserfarenhet inom antingen support, systemförvaltning, systemutveckling eller projektledning. Du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta i och sköta applikationsdrift av flertalet olika IT-system.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort är krav.

Sista ansökningsdag är den 11/2 2024. Läs mer om tjänsten och ansök här. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Se annonsen för samtliga kontaktuppgifter till rekryteringsansvarig, fakcliga representanter med mera.