Vi söker två projektledare!

Vi söker nu två engagerade och erfarna projektledare som delar vår vision om en hållbar framtid och som kan driva våra projekt från idé till färdigställande. En som fokuserar på området VA och en som fokuserar på elnät.

Som projektledare hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att genomföra strategiska projekt inom energiinfrastruktur, inklusive utveckling av förnybar energi, effektivisering av våra nät och utbyggnad av hållbara lösningar.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt med olika avdelningar och vara ansvarig för att säkerställa att projekten levereras i tid, inom budget och enligt uppsatta kvalitetsstandarder.

Vi tror att du har:

  • Relevant ingenjörsutbildning.
  • Erfarenhet av projektledning, inklusive ekonomisk uppföljning.
  • Kunskap inom entreprenadjuridik, genom erfarenhet eller kurs.
  • Svenska språket flytande, skriftligt och muntligt samt grundläggande kunskaper i engelska, med fokus på skriftlig kommunikation.
  • B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med infrastruktur såsom gatu- och vägarbeten, VA, fjärrvärme eller energiprojekt.

Läs mer på vår karriärsida www.hemab.se/jobb eller på vår samarbetspartners sida: PROJEKTLEDARE TILL HEMAB - HÄRNÖSANDS ENERGI & MILJÖ AB - CoGig Länk till annan webbplats.

Sista ansökningsdag 14 april.

Kontakt

Cecilia Nork, Rekryterare Cogig, cecilia.nork@cogig.se eller 070 495 50 90