Systemförvaltare och Skiftgående drifttekniker sökes!

Nu söker vi kollegor till två spännande tjänster - Systemförvaltare och Drifttekniker. I båda rollerna finns stort utrymme för utveckling!

Systemförvaltare med supportkompetens

Vi söker dig med stort IT-intresse som vill ta första klivet mot en roll som systemförvaltare! Här får du en unik möjlighet att utvecklas och växa in i en spännande och utmanande roll. Vi söker dig som har stort engagemang att stödja de olika verksamhetsgrenarna inom HEMAB genom applikationsdrift och allmänt IT-stöd. För den här rollen är ditt fokus på den dagliga supporten och IT-drift. Allt eftersom du utvecklas i din roll kommer du få ta mer ansvar för systemförvaltning, projektledning och utredningar.

Läs mer om tjänsten och skicka din ansökan via Bravura. Länk till annan webbplats.

Skiftgående drifttekniker

Nu söker vi en erfaren, skiftgående drifttekniker till vår fjärrvärmeverksamhet. Med goda förutsättningar till utveckling inom din roll och inom HEMAB söker vi dig som vill bli en del av vår tighta arbetsgrupp på Kraftvärmeverket. För att trivas hos oss ser vi att du är en social person med goda kommunikationsfärdigheter. Du trivs i samarbete med kollegor och kunder samt har förmåga att bygga och upprätthålla positiva relationer.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår karriärsida. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Du hittar kontaktuppgifter under respektive annons. Välkommen med din ansökan!