Är du vår nya Affärschef för biogas/återvinning?

Välkommen till en spännande möjlighet hos oss! Nu har du chansen att bli vår nya Affärschef inom biogas/återvinning och verkligen göra skillnad. Vi söker dig som är driven, engagerad och har en stark vilja att leda utvecklingen framåt.

Vi på HEMAB är inne i en mycket spännande fas och söker dig som vill vara med att bidra till våra ambitiösa expansions- och försäljningsmål. Som affärschef för Biogas/Återvinning har du det övergripande ansvaret för vår biogasproduktion och återvinning. Ditt uppdrag innebär att driva och utveckla affärer inom dessa områden, med fokus på att identifiera nya affärsmöjligheter samt att skapa effektiva försäljningsstrategier och planer för tillväxt.

Du ansvarar för den dagliga uppföljningen av produktionen och deltar i strategiska frågor på både kort och lång sikt. Som ledare för ett dedikerat team på fem medarbetare, fördelade mellan biogas och återvinning, kommer du ha både personal- och budgetansvar för verksamhetsområdet. I din roll får du även stöd av strateger, verksamhetsutvecklare och projektledare.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har en gedigen bakgrund i att driva och utveckla affärer på ett långsiktigt och strategiskt sätt, med en klar inriktning på att nå både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Låter det som en roll för dig? Läs mer på vår karriärsida. Sista ansökningsdag 2 juli. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Kontaktuppgifter finner du i den kompletta annonsen, genom att klicka på länken ovan.