App app app! Kolla in vår nya app!

Efter många månaders intensivt arbete har vi nu äntligen släppt vår egen app. Här får du som kund full koll på förbrukning, fakturor,miljöavtryck, nyheter och mycket mycket mer!

HEMABs app är efterlängtad av många och vi är stolta över att äntligen kunna presentera den.

- Det här är något vi hoppas ska underlätta såväl för våra kunder som vår personal, eftersom det finns så mycket information att hämta i den, säger Fredrik Olsson, Chef Kund och marknad. Gillar man statistik och prognoser på förbrukning och kostnader så kan jag varmt rekommendera den här appen. Men även om du vill ta del av våra senaste nyheter eller vill ha koll på när avfallskärlen töms är det här en app för dig.

Många funktioner och mycket information

Det finns även en hel del andra matnyttiga funktioner som vi vill rekommendera att ta en titt på. Vad sägs om analyser av din förbrukning och jämförelser med så väl föregående månad som samma månad året innan. Eller chatboten som kan lämna svar på de vanligaste frågorna utifrån några enkla knapptryckningar. Du kan se hur din elbil laddas, se din nästa faktura och betala den. Du kan till och med ha koll på vädret om du så önskar. Bland annat.

- Jag skulle vilja påstå att det här är en otroligt matnyttig app som många har glädje av. Vi har verkligen haft fokus på användarvänlighet, säger Ida Nordvall, Projektledare på HEMABs Utvecklingsavdelning.

Läs mer om appen och dess funktioner på vår webbsida www.hemab.se/appen.

Du kan ladda ner appen på App store Länk till annan webbplats. eller Gooogle play Länk till annan webbplats.. Mycket nöje!

Kontakt

Fredrik Olsson, Chef Kund och marknad, fredrik.olsson@hemab.se