Ny sida för driftinformation

Från och med 8 oktober kommer vi använda en ny sida för driftinformation, för att kunna sammanlänka systemen som skickar driftinformation via SMS och mail.

Om du prenumererar på någon av våra driftinformationer idag så har du lagts över på en lista varifrån samtlig driftinformation kommer att skickas framöver. Anledningen ligger i tekniken bakom att vi börjar skicka driftinformation via SMS.

- Det system som vi skickar SMS ifrån måste kunna "prata med" vårt system för webbsidan. Därför har vi varit tvungna att ändra på detta, säger Magdalena Åkerros, Kommunikationsansvarig på HEMAB. Vill man inte vara med i den skick-listan kan man naturligtvis ta bort sig från den via webbsidan.

Mer precis driftinformation

Målet med den nya typen av driftinformation via SMS är att den ska bli mer precis och att våra kunder enbart ska bara få driftinformation som rör dennes fastighet.

- Än så länge kan vi skicka driftinformation via SMS angående vatten, avlopp och återvinning, men planen är att vi framåt våren kommer kunna skicka SMS även gällande elnät och fjärrvärme, konstaterar Åkerros.

Titta gärna in på vår webbsida redan idag och läs om driftinformation via SMS och e-post: www.hemab.se/driftinformation Länk till annan webbplats.