Välkommen till Härnösands kretsloppspark!

Härnösands kretsloppspark är en komplett återvinningscentral. Här kan alla hushåll i Härnösand lämna det mesta av sitt sorterade avfall utan kostnad. Företag betalar för avfallslämnande.

OBS! Avfall i säck får från och med 1/1 2018 endast lämnas i genomskinliga plastsäckar.

Öppettider

Vardagar klockan 09.00 - 19.00.
Helgfria lördagar 10.00 - 14.00.

För att underlätta för dig har vi tagit fram en digital sorteringsguide där du kan söka på olika avfallsslag och få reda på hur de ska sorteras. Klicka på ikonen för att komma till sorteringsguiden.

Tips! Skapa en genväg i din Smartphone så har du en "app". Lathund iPhone/Android

Genväg till sorteringsguiden

Utforska Härnösands kretsloppspark i 360 graderlänk till annan webbplats

Använd pilarna i nedre högra hörnet för att orientera dig i vyn som kommer upp när du klickar på länken. Du kan även klicka på de gula pilarna i vyn, för att ta dig till andra platser i Härnösands Kretsloppspark.

Återbruk

På Återbruket kan saker som en person vill bli av med bli en annan persons nyttoföremål. Ingen försäljning sker på plats. Saker som lämnas på Återbruket säljs vid Erikshjälpens försäljningsställen i främst Härnösand, men kan även säljas i andra butiker i närområdet.

Medarbetare

Härnösands kretsloppspark och Återbruket bemannas av Härnösands kommuns arbetslivsförvaltning.

Adress

Härnösands kretsloppspark är belägen på Jägaregatan i Härnösand, bakom den gamla Miljöcentralen.

 

Observera: Tänk på att komma i god tid om du har mycket att lämna. Har du tunga saker och behöver hjälp av traktor måste vi hänvisa dig till Älands återvinningsanläggning, då arbetsfordon inte ska vistas på samma område som kunderna i Härnösands kretsloppspark.