Sommarjobba på HEMAB

OBS! Ansökningsperioden för sommarjobb 2019 är stängd.

Nästa ansökningsperiod kommer att vara cirka februari/mars inför sommaren 2020.

För dig som är intresserad av teknik och miljö har vi en rad olika sommarjobb att erbjuda.

Vi vill bidra till att locka fler ungdomar till energibranschen och att välja utbildningar inom teknik och naturvetenskap. Därför hoppas vi att ett sommarjobb hos oss kan leda till det och att man även blir vår framtida medarbetare.

Mångfald är viktigt för oss, både vad gäller etnicitet och kön. De flesta som arbetar inom vår bransch är män varför vi uppmuntrar kvinnor och tjejer att söka sig till oss. Vår målsättning att anställa lika många tjejer som killar som sommarjobbare. Vi uppmuntrar alla oavsett bakgrund och kön att söka!

Vilka jobb kan du söka?

Arbetsuppgifterna består bland annat av lokalvård, förrådsarbete och underhåll av våra anläggningar. För de allra flesta av våra sommarjobb behövs B-körkort. Hur många sommarjobbare vi tar in varje år varierar efter verksamhetens möjlighet och behov.

När kan du söka?

Ansökningsperioden för 2020 öppnas under senvintern 2020. Ansökningarna hanteras efter det att sista ansökningsdagen har passerat.

Hur söker du?

1. Fyll i formuläret.
2. Ange alla uppgifter som formuläret efterfrågar.
3. Du kommer att få ett svarsmejl från oss. Har du fått svarsmejlet har din ansökan kommit in till oss. OBS kolla även din skräpkorg

Vad händer sen?

Om du gått vidare kommer du att bjudas in till en speed dating, där du får träffa berörda chefer och handledare. Därefter sker en urvalsprocess och de som går vidare får via mail ett erbjudande om sommarjobb. Vår speed dating sker dagtid så se till att du har möljighet att delta.