Nu är det sommar nu är det sol...

… nu är det stadsfest på holmen (melodi: traditionell).

Tillsammans med Härnösandshus och Höga kusten nöje bjuder vi ännu en gång in till familjedag och folkfest på Mellanholmen, lördag 22 juli klockan 11-14.


Eller vad sägs om en fantastiskt rolig lång uppblåsbar hinderbana, ballonger till alla barn och varför inte ta chansen att testa din kunskap i källsortering och få ett fint certifikat om man klarar att sortera alla förpackningar rätt?


Och förutom detta blir det underhållning med för dagen särskilt hitresta artister för barn och ungdomar. Smultron och sång och We R Singers bjuder på show på lilla scenen på norra Mellanholmen.


För oss känns det roligt att vara med och bidra och utveckla detta evenemang som delar våra värderingar om att skapa glädje och trivsel under lekfulla former. Och vad passar väl då bättre än dagaktiviteter på Mellanholmen under Stadsfestdagarna då Härnösandsbor, turister och andra besökare kan stråla samman på vår egna charmiga lilla festplats, ön Mellanholmen, Härnösands pärla vackert belägen i Nattviken i centrala Härnösand.


Vår förhoppning är att det på Mellanholmen ska finnas något som intresserar alla, gammal som ung. Så väl mött på Mellanholmen på lördag säger vi tillsammans med vårt systerföretag Härnösandshus.


Välkomna!