Vi söker två drifttekniker till affärsområde Fjärrvärme

Vi söker nu en skiftgående drifttekniker och en daggående drifttekniker. För båda tjänsterna behöver du yrkeshögskola med inriktning kraft- & värme alternativt relevant ingenjörsexamen, och du behöver även ha egenskaper som att vara strukturerad och engagerad. Ansök senast 7 september!

Skiftgående Drifttekniker

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med drift, övervakning och optimering av våra produktionsanläggningar. Du kommer även att utföra tillsyn och avhjälpa fel alternativt felanmäla i vårt underhållsystem samt vara delaktig i det förebyggande underhållet. Vi har idag fem skiftlag med två personer på varje skift och du kommer att ingå i ett av våra skiftlag.

Vem är du?

Du har Yrkeshögskola med inriktning kraft- & värme alternativt relevant ingenjörsexamen samt dokumenterad erfarenhet 3–5 år. Som person är du lugn, flexibel och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är proaktiv och bidrar på ett naturligt sätt till verksamhetens utveckling.

Daggående Drifttekniker

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med drift, övervakning och optimering av våra produktionsanläggningar. Du kommer även att utföra tillsyn och avhjälpa fel alternativt felanmäla i vårt underhållsystem samt vara delaktig i det förebyggande underhållet. Vi har idag fem skiftlag med två personer på varje skift och du kommer att fungera som skiftreserv vid sjukdom och ledigheter.

Vem är du?

Du har Yrkeshögskola med inriktning kraft- & värme alternativt relevant ingenjörsexamen är ny exad eller i början på din karriär som drifttekniker. Som person är du intresserad och engagerad, om du har rätt inställning så kommer det här jobbet att bidra till din personlig- och professionell utveckling.

Frågor och ansökan

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats. dock senast 7 september.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se
Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

Om företaget

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Fjärrvärme är vi 23 medarbetare och omsätter 140 Mkr/år.