Vi söker Transportledare till Återvinningen

Är du strukturerad och driven, med känsla för kundservice? Kanske är det dig vi söker...

Arbetsbeskrivning

Arbetet som transportledare är periodvis intensivt och kräver att du har förmågan att hantera många aktiviteter samtidigt. Du kommer att stötta avdelningen med körturs­planering, fakturering samt uppdateringar och utveckling i de olika systemen. Som transportledare ska du också ha förmågan att förutse kundens behov och aktivt sälja in våra olika tjänster till dem.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är säljande och kundinriktad med god dator­vana, gärna i planerings­- och affärssystem. Du ska även ha erfarenhet av försäljning och god förståelse för vad kundservice innebär. Du talar och skriver flytande svenska och hanterar även grundläggande engelska i tal och skrift. Tidigare anställning inom trafikledning, erfarenhet från återvinnings­branschen och/eller erfarenhet av BFU och Fetch Planner eller motsvarande är meriterande.

 

Frågor och fackliga representanter

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Salander Jansson på 072-500 98 39.

Skicka din ansökan till ansokan@hemab.se senast 25 januari, 2016. Vi tar endast emot digitala ansökningar.
 

Kontaktperson Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 130 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Våra tre kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösand. Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001. Återvinning är ett affärsområde i stark utveckling som för närvarande har 27 medarbetare och omsätter 51 Mkr/år.