Vi söker Teknisk handläggare till affärsområde Vatten

Som teknisk handläggare blir du en viktig kugge i vårt arbete med planering, projektering och uppföljning av VA-frågor. Arbetet är mycket omväxlande och består av många kontaktytor, gentemot privatpersoner, entreprenörer och myndigheter.

Vem är du?

Du har troligtvis hunnit arbeta ett antal år med liknande arbetsuppgifter och har aktuella kunskaper inom teknik, juridik och VA. Vi värdesätter utbildning som Civil- eller Högskoleingenjör med relevant inriktning och du har troligtvis kunskaper i AutoCad. B-körkort är ett krav.

Som person är du noggrann och ansvarstagande och du tillför energi till arbetsgruppen, vilket skapar förutsättningar för att vi tillsammans ska lyckas med vårt uppdrag. Du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och på din förmåga att planera ditt arbete. Det är även viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Upplysningar och ansökan

Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Hon svarar gärna på frågor om tjänsten. Du når henne på  070-660 26 24.

 

Skicka din ansökan till nina@fenarekrytering.se senast 16 november 2015. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.

 

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Bengt Sjöström, 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se


Vision, Rolf Byström, 0611-55 75 22, rolf.bystrom@hemab.se