Vi söker teknisk administratör till elnät

Med intresse för arbete i moderna dokumentationssystem. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt upp till 20 månader långt vikariat inom affärsområde Elnäts driftavdelning. 

Tidsperioden är väl tilltagen, vilket borgar för en strukturerad introduktion och överlämning, samtidigt som du får en fin möjlighet att visa dina kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av att med hög kvalitet och noggrannhet utföra dokumentation av elnäts- och anläggningsinformation i vårt nätinformationssystem, Digpro. Du kommer även att arbeta med administration kopplat till exempelvis kabelvisning, skogligt underhåll och fakturering. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i ett team med härlig laganda.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning från gymnasium eller högskola, alternativt likartad kompetens förvärvad på annat sätt. Kunskaper i GIS-system, ellära eller eldistribution är meriterande, men du kan även vara nyutexaminerad tror vi.

Viktiga personliga egenskaper hos dig är att du gillar administrativa arbetsuppgifter, är ihärdig och att du arbetar på ett strukturerat sätt med kvalitetstänkande samt ordning och reda. Kommunikation och social förmåga är viktiga egenskaper med tanke på att arbetet innebär många kontaktytor mot kollegor och andra intressenter.

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan till ansokan@hemab.se senast den 2018-12-31.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal och vikariatet gäller till 2020-09-30. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta driftchef Per Åslin 070-606 82 49

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se
Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 0611-55 75 00, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Härnösand Energi & Miljö är ett utvecklingsorienterat företag med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Våra verksamheter är elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar. Vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi ska ha en aktiv roll i lokalsamhället vilket gör att vi arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola, integration och sysselsättning. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Inom affärsområde elnät är vi 31 medarbetare och omsätter 80 Mkr per år.