Vi söker projektledare inom bygg och anläggning

Är du en erfaren och självgående projektledare inom bygg och anläggning? Kanske är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Du har ett totalansvar för utvalda projekt kopplat till olika affärsområden hos oss. Projekten är av varierande storlek och karaktär inom området bygg- och anläggning. Allt från ledningsarbeten och uppförande av byggnader till kabelförläggning och ställverksombyggnader med tillhörande form- och samrådskrav. Initialt är ett stort projekt med utbyggnad av vatten och avlopp till Södra Härnön aktuellt. Det beräknas pågå i cirka fyra år. Du ansvarar för en effektiv styrning av projekten och deltar i hela processen med tonvikt på projektering, upphandling och genomförande.

 

Vem är du?

Du har en bakgrund inom bygg och anläggning. Troligtvis är du Civilingenjör med inriktning Väg och Vatten eller Samhällsbyggnad med gedigen erfarenhet av projektledning. Du är drivkraftig och strukturerad och förväntas driva

projekten på ett affärsmässigt sätt mot uppsatta mål. Du är en god kommunikatör med naturlig pondus och en van ledare som har lätt att engagera och motivera. Löpande rapportering sker till din uppdragsgivare, som är en affärsområdeschef eller VD, samt indirekt till styrelsen i vissa projekt.


Kontakt och frågor

Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina på 070- 660 26 24.


Skicka din ansökan till nina@fenarekrytering.se senast 11 augusti, 2014.

Klicka på bilden för att få upp den i större format

Klicka på bilden för att få upp den i större format