Vi söker projektledare - beredare

Tjänsten som projektledare - beredare är placerad i affärsområde Elnät. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete på ett elnätsföretag med många spännande utmaningar framför sig.
Till dina arbetsuppgifter hör beredning och projektledning av anläggningsprojekt med ekonomi- och resursansvar. Tonvikten på tjänsten är att självständigt projektera, bereda, kalkylera och projektleda ett uppdrag, från beställning till färdig anläggning. Arbetsuppgifterna innefattar även kontakter med kunder, leverantörer, markägare och myndigheter. Stor del av arbetet sker i GIS/NIS systemet Facilplus.

Du bör ha eftergymnasial utbildning inom elkraft samt kunskap och erfarenhet av att driva projekt. Du har kunskap om beredning enligt EBR och god datorvana. Kompetens inom entreprenadjuridik, AMA, AB och ABT är meriterande. Vi värdesätter din förmåga att planera, din servicekänsla och att du är resultatinriktad.
 
Vi söker dig som är noggrann, ihärdig och handlingskraftig. Du har sinne för detaljer, är affärsmässig och levererar det du lovar. Din sociala kompetens är viktig liksom din attityd och motivation till att göra ett bra arbete.

Vi erbjuder stimulerande arbetsmiljö i ett team med god laganda och bra utvecklingsmöjligheter.
 
Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Frågor: Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa
Affärsområdeschef Tommie Olsson 0611-55 75 84, e-post tommie.olsson@hemab.se eller
Planeringschef Stefan Vedin 0611-55 75 68, e-post stefan.vedin@hemab.se.

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 0611-55 75 79, e-post bengt.sjostrom@hemab.se eller
Vision Rolf Byström 0611-55 75 22, e-post rolf.bystrom@hemab.se .

Ansökan: Skicka en personlig ansökan, där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten, samt meritförteckning till tommie.olsson@hemab.se .
Vi vill ha den snarast, dock senast 2012-01-16.