Vi söker projektcontroller/projektledare

Gillar du projekt och vill få möjlighet att arbeta i utvecklingsprojekt för ett hållbart Härnösand? Då har vi ett intressant jobb för dig!

Om verksamheten

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 132 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, men vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. För att möta de förväntningar och mål som finns för verksamheten från vår ägare arbetar vi med många olika typer av projekt och därför behöver vi förstärka vår organisation med en projektcontroller.

 

Arbetsbeskrivning

Du ska kunna arbeta i och hantera projekt av olika karaktärer såväl interna utvecklingsprojekt som projekt i samverkan med andra aktörer. Många av projekten finansieras genom bidrag och där kommer du ha en viktig roll för ansökan, samordning, uppföljning och rapportering av projektens resultat och ekonomi. Tillsammans med dina kollegor i funktionen Utveckling & projekt kommer du driva och samordna projekt i syfte att bidra till ett hållbart och attraktivt Härnösand. Exempel på projekt som du kan bli delaktig i är stora tekniska projekt såsom laddinfrastruktur för elfordon och bredbandsutbyggnad på landsbygden, interna utvecklingsprojekt eller projekt för socialt ansvarstagande.


Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, kan sätta dig in i komplexa frågor snabbt och har ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor. Du är en god kommunikatör och är van att hantera dialog med myndigheter och samarbetspartners. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning av projekt eller verksamheter. Du kan ta rollen som engagerande och motiverande projektledare såväl som stödjande projektmedarbetare beroende på verksamhetens behov. Vi tror att du har någon form av högskoleutbildning inom t.ex. ekonomi, juridik eller projektledning, men dina personliga egenskaper och driv är viktigare än formell kompetens.


Frågor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde så snart som möjligt. Placeringsort Härnösand.

 

I den här rekryteringen har vi hjälp av Jurek rekrytering & bemanning. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emily Beijer på telefon 0700-22 05 76 eller e-post emily.beijer@jurek.se

 

Sista ansökningsdag är den 18 april, men eftersom urvalet sker löpande ber vi dig ansöka så snart som möjligt.

 

Ansökan sker via http://www.jurek.se/ Länk till annan webbplats.. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz Vision, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se,

070-190 51 66


Sveriges ingenjörer: Bengt Sjöström, bengt.sjostrom@hemab.se,

073-270 94 53