Vi söker medarbetare till affärsområde Vatten

Som teknisk handläggare blir du en viktig kugge i vårt arbete med planering, projektering och uppföljning av VA-frågor. Arbetet är mycket omväxlande och består av många kontaktytor, gentemot privatpersoner, entreprenörer och myndigheter.

Vem är du?

Du har uppdaterade kunskaper inom teknik, juridik och VA. Du har troligtvis hunnit arbeta ett antal år med liknande arbetsuppgifter i varierande omfattning. Tjänsten förutsätter att du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och på din förmåga att planera ditt arbete. Vi värdesätter utbildning som Civil- eller Högskoleingenjör med relevant inriktning. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort erfordras. Du har troligtvis kunskaper i AutoCad. Som person är du noggrann och ansvarstagande och du tillför energi till arbetsgruppen, vilket skapar förutsättningar för att vi tillsammans ska lyckas med vårt uppdrag.


Upplysningar

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar.


Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 0611-55 75 79, e-post bengt.sjostrom@hemab.se eller Vision Rolf Byström, e-post rolf.bystrom@hemab.se 0611-55 75 22.


Ansökan

Du är välkommen att kontakta vår samarbetspartner Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering, 070-660 26 24, så berättar hon mer om tjänsten. Din ansökan skickar du till nina@fenarekrytering.se senast 2013-03-18.