Vi söker GIS-tekniker

Tjänsten som GIS-tekniker är placerad i affärsområde Elnät inom avdelning Elnätdrift.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete på ett lokalt och kundnära elnätsföretag.

Till dina arbetsuppgifter hör att utföra dokumentation av elnäts- och anläggningsinformation i vårt nätinformationssystem, säkerställa att dokumentation sker med hög kvalité för alla ingående delar i distributionsnätet. Det ingår även att kontinuerligt stödja vår organisation inklusive entreprenörer/konsulter i frågor som rör dokumentation. Du kommer även att arbeta med administrativa frågor såsom administration av kabelvisning, trädfällning, ledningsrätter med mera.  


Vi förväntar oss att du har en teknisk utbildning från gymnasium eller högskola, alternativt likartad kompetens förvärvad på annat sätt. Goda kunskaper i GIS-system och ellära/eldistribution är meriterande.


Viktiga egenskaper för tjänsten är ordning och reda, ihärdighet samt att du arbetar på ett strukturerat sätt som bygger på affärsmässighet och kvalitetstänkande. Kommunikativ förmåga, god social kompetens och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper med tanke på att arbetet har många kontaktytor.


Vi erbjuder stimulerande arbetsmiljö i ett team med god laganda och bra utvecklingsmöjligheter.


Upplysningar

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering, 070-660 26 24.


Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 0611-55 75 79, e-post bengt.sjostrom@hemab.se eller Vision Rolf Byström, e-post rolf.bystrom@hemab.se 0611-55 75 22.


Ansökan

Välkommen med din ansökan till nina@fenarekrytering.se senast den 2013-02-11.