Vi söker Försäljnings- och eftermarknadschef

Till affärsområde Fjärrvärme söker vi en ingenjör med intresse för försäljning och kundvård.

Arbetsbeskrivning

Våra kundrelationer är högt prioriterade och du kommer att arbeta med försälj­ning, kundträffar och eftermarknadsinsatser för att attrahera nya kunder och ge service till de befintliga. Teknik, dokumentation och uppföljning av kundanläggningar, om- och utbyggnad av ledningsnät är andra uppgifter du har ansvar för.


Du planerar verksamheten på kort och lång sikt, allt för att ge våra kunder upplevda mervärden och tillförlitliga leveranser av fjärrvärme. Du har personal­ansvar för en grupp på tre personer och tillsammans ska ni klara ert uppdrag. Du hanterar budgetering och uppföljning av verksamhetens ekonomi samt har delegerat arbetsmiljöansvar.

Vem är du?

Du har sannolikt arbetat med strategisk, relationsbyggande försäljning. I grunden har du en teknisk högskoleutbildning. Kunskaper inom ekonomi och entreprenad­juridik är meriterande. Som vår ambassadör vill vi att du är van att agera inför grupper av kunder och medarbetare.


Du är utåtriktad och kommunikativ. Utveckling och omvärlds­bevakning är en naturlig del i ditt arbete. Det är viktigt att du är en prestigelös person som leder genom delaktighet och öppenhet. Du skapar laganda och en tydlig målbild som gör att vi tillsammans lyckas med vårt uppdrag.


Kontaktperson

Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina på epost eller telefon 070- 660 26 24. Skicka din ansökan till nina@fenarekrytering.se  senast 16 februari 2015.


Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se

Vision Rolf Byström, 0611-55 75 22, rolf.bystrom@hemab.se

 

 

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 130 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Våra tre kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. Att våra verksamheter fjärrvärme, vatten, återvinning och elnät fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösand. Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 samt AFS 2001:1. Vår marknadsandel för fjärrvärme i Härnösand är 50 procent bland småhus och 95 procent bland flerbostadshus. Vi söker en medarbetare till en delvis ny tjänst då en medarbetare gått vidare i karriären.