Vi söker en Utvecklingschef

Vi söker ny chef till avdelningen för Utveckling och projekt. En tjänst som passar en trygg, stabil person med god samarbetsförmåga och strategiskt tänkande.

Arbetsbeskrivning

Du leder arbetet inom avdelningen för projekt, utveckling och verksamhets­system bestående av sju, i hög grad självgående, medarbetare. Inom avdelningen hanteras projekt av varierande storlek och karaktär så som bygg och anläggning, markanlägg­ningar, processutrustning med mera.

Tjänsten innebär även att ha en ledande roll i arbetet med verksamhetssystem och struktur för förbättrings- och förändringsarbete. Utöver detta så kommer du, utifrån uppdrag från vd, utreda och ta fram beslutsunderlag för förekommande övergripande frågor i företaget. Som chef för avdelningen har du en samverkande roll mot externa parter och du ingår i HEMABs ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi tror att du är högskoleutbildad, civilingenjör eller motsvarande. Du är en erfaren ledare som är tydlig, strategisk, skapar engagemang, motiverar och ger möjligheter i arbetet mot uppsatta mål. Som person är du trygg, stabil, uthållig och har god samarbetsförmåga. Att vara strukturerad och ha en hög problemlösande förmåga är också viktiga egenskaper för tjänsten.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid. I den här rekryteringen samarbetar vi med Uniflex Bemanning och Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på telefon 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast den
27 oktober 2017.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se
Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se