Vi söker en Teknisk handläggare till elnät

Är du en elkraftingenjör med sinne för detaljer och stort inre driv? Nyutexaminerad eller med några års erfarenhet. Tillsammans skapar vi innehållet i tjänsten och uppdraget.

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 130 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Våra tre kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. Att våra verksamheter fjärrvärme, vatten, återvinning och elnät fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösand. Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 samt AFS 2001:1. Den aktuella tjänsten är ny och ligger inom affärsområde Elnät, som har 25 medarbetare och en årlig omsättning på 68 Mkr.


ARBETSBESKRIVNING

Arbetet är omväxlande med kontaktytor mot kunder, medarbetare, entreprenörer och myndigheter. Du är ett stöd till hela affärsområdet genom arbete med upphandlingar, utredningar, myndighetsrapporter och med att förbättra rutiner och processer i verksamheten.


VEM ÄR DU?

Du är i början av din yrkeskarriär efter avslutad högskoleutbildning med inriktning elkraft, eller så har du arbetat några år inom relevant område. Tjänsten är ny, så du får vara med och utforma innehållet. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. För att lyckas i rollen och trivas har du en stor inre motor, sinne för detaljer och en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Kommunikativ förmåga, god social kompetens och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Kompetens inom entreprenadjuridik är meriterande.


Ansökan

Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina på 070- 660 26 24.

Skicka din ansökan till nina@fenarekrytering.se senast 5 maj.


Fackliga representanter:

Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se Vision Rolf Byström, rolf.bystrom@hemab.se, 0611-55 75 22.


Annons i Tidningen Ångermanland, Sundsvalls Tidning och Sundsvalls Dagblad 9/4 och 12/4. Klicka för att öppna en pdf av annonsen.