Vi söker en serviceinriktad medarbetare till förråds- och fastighetsservice

Vi söker en noggrann och händig medarbetare som kommer att arbeta med både administrativa såväl som praktiska arbetsuppgifter inom förråds- och fastighetsservice.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Administrera förrådets angelägenheter såsom offerter, beställningar, ordermottagning och fakturahantering
  • Beställning av bland annat elartiklar
  • Fastighetsskötsel, till exempel. gräsklippning, snöskottning, städning av tvätthallar och bilar, flytta möbler med mera
  • Beställare av tjänster
  • Utföra enklare reparationer
  • Övriga förekommande administrativa och praktiska sysslor inom enheten

Vem är du?

Du har lägst gymnasieutbildning, B-körkort och god datorvana är ett måste. Erfarenhet av förrådsarbete och fastighetsskötsel är meriterande, men inget krav. Tjänsten innebär en del tunga lyft som kräver en god fysik.

Som person är du noggrann, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan snabbt var behjälplig åt olika håll och kunna ha goda kontakter både internt och externt. Noggrannhet krävs både i det administrativa arbetet och i lagerhanteringen. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Frågor och ansökan

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i denna rekrytering. Ansök senast 2018-07-15 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats.. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

HEMAB svarar på frågor om tjänsten, kontakta Jonas Nyberg 070-534 32 73

Facklig representant

VISION, Krzysztof Lukaszewicz, kl@hemab.se, 070-190 51 66

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.