Vi söker en serviceinriktad förrådsarbetare

Är du noggrann och tekniskt intresserad? Gillar du att vara serviceminded och att ha varierande arbetsuppgifter? Se hit!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en förrådsarbetare till vår internservicefunktion. Tjänsten är service­inriktad och innehåller både praktiska och administrativa arbetsupp­gifter. Du jobbar närmast din arbetsledare och ingår i teamet Internservice som jobbar med såväl praktisk service som fastighetsskötsel.

 

Som förrådsarbetare jobbar du till exempel med godshantering och att hålla ordning på vårt lager. Du jobbar även med fastighetsskötsel, till exempel att klippa gräs och skotta snö, byta glödlampor, städa tvätthallar, serva bilar och flytta möbler. Administrativt så kommer du att hantera fakturor och rekvisitioner, dokumentation och beställningar av bland annat elartiklar.

 

Vem är du?

För att jobba som förrådsarbetare hos oss så behöver du
ha B-körkort, god datorvana och gymnasie­utbildning. Erfarenhet från liknade arbets­uppgifter är meriterande. Tjänsten innebär en del tunga lyft så du behöver ha god fysik.

 

Som person är du serviceinriktad, tekniskt intresserad och noggrann. Då det ibland är mycket att göra så har du god förmåga att prioritera.

Frågor och facklig representant

Tjänsten inleds med sex månaders provanställ­ning. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex beman­ning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast 19 mars 2017.


Kontaktperson SEKO: Erik Olofsson, 070-249 79 68, erik.olofsson@hemab.se

Klicka på bilden för att få upp den som pdf.