Vi söker en Samverkanskoordinator för skola och samhälle

Är du kreativ, utåtriktad, modig och intresserad av människor?
Då kanske det är dig vi söker till vårt team! Vi söker dig som är handlingskraftig och som med känsla för dialog och bemötande vill arbeta mot skola, företagande, föreningsliv och samhälle. Tjänsten är en viktig pusselbit i HEMABs arbete att bidra till utveckling, integration och mångfald i Härnösand.

Arbetsbeskrivning

Kärnan i tjänsten utgörs av att hitta former och rutiner för vår samverkan med skola och samhälle och fylla det med innehåll. Uppdraget innefattar så väl planering och genomförande av studiebesök, som deltagande i nätverk för integration och att entusiasmera lärare, rektorer och elever att besöka oss.


Du kanske har idéer kring hur vi når målet att alla i årskurs 6 har en viss kunskapsnivå i frågor om vatten, energi, miljö eller hur vi ser till att våra ”gröna besöksmål” ger en kvalitativ och relevant besöksupplevelse. Vi vill få chansen att bidra med kunskaper och väcka intresse för teknik och samhällsfunktioner!


Du kommer även arbeta med sponsring gentemot föreningar, projekt och evenemang, gällande allt från att upprätta avtal till att bidra i genomförande och uppföljning med våra samarbetspartners.


Vid funktionen Kommunikation och externa relationer arbetar idag sju personer med kundservice, kommunikation, skolsamverkan och relationer. Du behöver vara beredd på att vid ledigheter och liknande hoppa in och bidra i kundservice.


Din profil

Du är kreativ, utåtriktad, modig, driven och har sinne för att utveckla och följa upp rutiner och processer. Du ska kunna möta och bemöta barn och ungdomar i studiebesök, men även kunna leda möten i syfte att upprätta årsplanering eller att ta fram målformuleringar och rutiner. Du har sannolikt högskoleutbildning och erfarenhet av relationsskapande arbete, evenemang eller sponsring. Du får gärna behärska fler språk än svenska; arabiska, persiska eller kanske tigrinia. Du behöver vara driftig och föreslå lösningar, men även vara stödjande och lyssnande.


Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid vid funktionen Kommunikation och externa relationer. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se Länk till annan webbplats. senast 8 augusti 2016.

 

Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

 

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 130 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Våra tre kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösand. Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001.

Klicka på bilden för att få upp den som pdf