Vi söker en person som vill utvecklas i en spännande bransch med goda framtidsutsikter. Är det dig vi söker?

Teknisk handläggare till affärsområde Vatten

Arbetsbeskrivning

Som teknisk handläggare blir du en viktig kugge i vårt arbete med planering, projektering och uppföljning av VA-frågor. Arbetet är mycket omväxlande och består av många kontaktytor gentemot privatpersoner, entreprenörer och myndigheter.

Vem är du?

Som Teknisk Handläggare har du en god samarbetsförmåga och hög personlig mognad. Vi söker en självgående person som har förmåga att tillföra energi till arbetsgruppen.

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift
  • Du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att planera och strukturera sitt arbete.
  • Du har B-Körkort

Erfarenhet från VA-branschen är meriterande.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats. dock senast 24 juni. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

Om företaget HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Vatten är vi 20 personer och vi omsätter cirka 50 Mkr per år. Vi har totalt 7 stycken vattenverk och 9 stycken avloppsreningsverk i kommunen.