Vi söker en ny medarbetare till Återvinningen

Vi söker en prestigelös och nyfiken medarbetare som vill utvecklas i ett spännande arbetsområde och i en yrkesroll som Återvinningsingenjör/Återvinningshandläggare. HEMABs inriktning är att vara i framkant inom återvinning och vi vill att du ska hjälpa oss att bli ännu bättre på sakområdet.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är bred och det finns stora möjligheter att utveckla tjänsten utifrån den sökandes förmåga och driv. En del av arbetsuppgifterna är att rapportera och analysera återvinnings- och miljödata från affärsområdet, ta fram rapporter och redovisningar samt förvalta en del av affärsområdets ekonomi. Omvärldsbevakning inom återvinning och biogas är en viktig del av arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår en del enklare administration.

Vem är du?

  • Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning gärna inom ekonomi, miljö, teknik och ledningssystem eller motsvarande.
  • Du har goda kunskaper av Excel och Officepaketet.
  • Du är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor
  • Du har god förmåga att på svenska uttrycka dig i tal och skrift
  • Du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att planera och strukturera ditt arbete.
  • Du har B-körkort

Du är en självgående, strukturerad och anpassningsbar person med känsla för struktur och kvalité. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Ansök senast

Skicka din ansökan till ansokan@hemab.se senast söndag den 11 november 2018. Märk ansökan med Återvinningsinjenör.

Urval sker löpande så ansök redan i dag! HEMAB svarar på frågor om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Irene Hedlund telefon 076-796 72 99länk till annan webbplats alt Platschef Jonas Jacobsson 070-3106233länk till annan webbplats.

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42länk till annan webbplats, anders.nordin@hemab.se
Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66länk till annan webbplats, kl@hemab.se

 

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Återvinning är vi 31 personer och vi har två återvinningscentraler, en återvinningsanläggning och biogasanläggning.