Vi söker en kvalitetshandläggare

Vi söker en prestigelös och serviceinriktad medarbetare som vill utvecklas i en spännande bransch. På Affärsområde Återvinning arbetar vi med att ta hand om och göra det bästa av Härnösands kommuns avfall.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är bred och det finns stora möjligheter att utveckla tjänsten utifrån den sökandes förmåga och driv. En del av arbetsuppgifterna är att rapportera och analysera återvinnings- och miljödata från affärsområdet, ta fram rapporter och redovisningar samt förvalta en del av affärsområdets ekonomi som till exempel fakturering och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår även ta emot kunder på Älands återvinningsanläggning samt ansvara för hushållens farliga avfall på Äland.

Vem är du?

Du är en självgående, strukturerad och anpassningsbar person med känsla för service. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

  • Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning gärna inom ekonomi, miljö, ledningssystem eller motsvarande.
  • Du har goda kunskaper om Officepaketet, i synnerhet Excel.
  • Du är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.
  • Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Du trivs med arbeten som ställer höga krav på flexibilitet och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.
  • Du har B-körkort.
  • Erfarenhet av process och ledningssystem är meriterande.

Frågor och ansökan

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i denna rekrytering. Ansök senast 2018-06-14 på Kornbodens webbsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats.. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

HEMAB svarar på frågor om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Irene Hedlund telefon 076-796 72 99 alt Platschef Jonas Jacobsson 070-3106233.

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se
Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.