Vi söker en Kundservice­administratör. Är du vår nya kollega?

Vill du ha ett roligt jobb där du hanterar en stor del av våra kundkontakter? Brinner du för service och försäljning? Är du dessutom noggrann, uppskattar och bidrar till ordning och reda, då är det kanske just dig vi söker till vårt team!

Vem är du?

Vi söker en person som är självgående och serviceinriktad, som drivs av att arbeta mot uppsatta försäljningsmål.

Du har vana att arbeta med och kan hantera flera olika IT-system. Vi tror att du har erfarenhet av både kundservice/telefonförsäljning och har ett intresse för IT-utveckling och digitalisering. Vi vill att du har fullständiga gymnasiebetyg samt goda kunskaper i svenska och engelska. Har du fler språk med dig i bagaget så är det en fördel. Du är en person som sprider en positiv energi och bidrar till ett bra arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Salander Jansson, Servicechef via mail till susanne.salanderjansson@hemab.se. Ansökan skickar du till: ansokan@hemab.se senast 10 juli 2019.

Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz 0611-55 75 00 KL@hemab.se

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.