Vi söker en kommunikatör med inriktning text och publicering

Social och driven med kunskap om nyhetsvärdering och budskapsformulering. Känner du dig träffad? Skicka din ansökan senast måndag 21 december!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett roligt och varierat jobb i ett företag med positiva medarbetare som förstår vikten av kommunikation. Budskapsformulering av främst nyheter, pressmeddelanden och facebookinlägg gällande hela verksamheten är grunden i tjänsten, men behärskar du även fotografering är det meriterande. Du arbetar med omvärldsbevakning och värderar och dokumenterar mediebilden av vårt företag i vårt måluppföljningsprogram Stratsys. Vid marknads- och kommunikationsfunktionen arbetar idag tre personer.


Din profil

Du är utåtriktad och snabb. Du är en vass skribent som behärskar journalistiskt skrivande av nyheter och korta inlägg med känsla för vikten av rätt tonalitet för vald publiceringskanal. Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av kommunikation i digitala media/redak­tionellt arbete. Du behöver vara stödjande och lyssnande, men ibland behöver du även vara driftig och föreslå lösningar och angreppssätt.

Upplysningar

Tjänsten är heltid tillsvidare vid marknads- och kommunikationsfunktionen. Praktiska prov kommer att vara en del av rekryteringsprocessen och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina på 070-660 26 24.


Skicka din ansökan till nina@fenarekrytering.se senast måndag 21 december, 2015.


Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Klicka på bilden föra tt få upp den som pdf