Vi söker en företagssäljare

Är du vår nya målinriktade relationsbyggande företagssäljare med sinne för affärer och service? Vi söker dig som vill ha ett roligt jobb inom en fartfylld enhet som arbetar med kommunikation, marknadsföring, försäljning och samhällsinteraktion; områden som blir allt mer sammanflätade.

Tjänsten är ny då vi vill satsa mer på utåtriktat relationsskapande och B2B försäljning.

Arbetsbeskrivning

Du formar, utifrån affärsplanens mål, sälj- och aktivitetsplanering tillsammans med din chef och dina kollegor. Du analyserar behov, besöker och bearbetar proaktivt befintliga och förhoppningsvis blivande kunder, förhandlar, offererar samt ingår avtal och överenskommelser. Arbetet är i hög grad självständigt när du identifierar kundbehov och matchar dessa med våra produkter och tjänster.

Du bedriver ett proaktivt och uppsökande arbete där du representerar alla våra verksamheter. Som exempel förväntas du teckna elavtal med kunder. Ett annat exempel är samtal om återvinningstjänster i syfte att identifiera behov hos kunden samt coacha till hållbara val. Det kan handla om förnybara drivmedel eller rätt typ av återvinningstjänster. Du kommer att arbeta med försäljning eller utgöra försäljningsstöd till kollegor inom flertalet av våra verksamheter.

Du administrerar ditt eget arbete med tidskrivning, fakturahantering och uppföljning. Omvärldsbevakning och deltagande i relevanta nätverk förser dig med information och kunskap som du drar nytta av tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är självständig, har ett stort driv och är påtagligt handlingskraftig på ett ödmjukt vis. Som person är du förtroendeingivande och övertygande i ditt sätt att kommunicera och agera. Du motiveras av att driva en affär till avslut och gillar siffermål. Du tar egna initiativ och har lätt för att bygga bra kundrelationer och lära känna våra marknader. Vi tror att du har examen från universitet/högskola samt att du har flera års erfarenhet från relationsskapande nykundsförsäljning. Du måste behärska svenska väl i tal och skrift. Vissa möten kan du gå eller cykla till, men du behöver även körkort.

Ansökan och frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo. Du är välkommen att ansöka via Amendos webbsida.länk till annan webbplats Sista ansökningsdag är den 8 april 2019.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se, 073-042 19 36

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön. Tillträde efter överenskommelse och avklarat obligatoriskt drogtest. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 0611-55 75 00, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se.

Om Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB)

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.