Vi söker Energiingenjör till affärsområde Fjärrvärme

Vi söker dig som tillsammans med driftchefen vill arbeta med att utveckla rutiner och arbetssätt med mål att optimera och säkra driften i våra anläggningar. Hos oss får du ett spännande och varierande arbete i en bransch med goda framtidsutsikter.

Arbetsbeskrivning

Som energiingenjör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, bränsleplanering, analyser, utredningar, framtagning och uppdatering av rutiner och instruktioner, kontakter med leverantörer och entreprenörer, deltagande i utvecklings- och förändringsprojekt, medverkan i budget och prognosarbete, intern och extern rapportering.

Vem är du?

Vi söker dig som har ingenjörsexamen på högskolenivå med relevant inriktning, du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du har förmåga att självständigt lösa uppgifter men samtidigt fungerar du bra i vårt team där samarbetet och kommunikation är viktigt. Som person är du kommunikativ, analytisk och strukturerad. I ditt arbete ingår även att skriva rapporter, exempelvis till myndigheter, så goda kunskaper i svenska är viktigt.

Ansökan och frågor

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats. dock senast 20 december. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

 

Härnösand Energi & Miljö är ett utvecklingsorienterat företag med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Våra verksamheter är elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar. Vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi ska ha en aktiv roll i lokalsamhället vilket gör att vi arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola, integration och sysselsättning. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Fjärrvärme är vi 23 medarbetare och omsätter 140 Mkr/år.