Vi söker en Elmontör

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med varierande och självständiga arbetsuppgifter. Projekten är allt från några timmar till ett par dagar, veckor eller månader. Allt i vårt arbete präglas av högt säkerhetstänk, från planering till genomförande.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Ny- och ombyggnad av elnätet 0,4kV-12kV
  • Tillsyn och skötsel av ställverk och stationer 12kV-145kV
  • Drift- och underhåll av våra kunders anläggningar såsom vägbelysning, ställverk och reservkraft
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll och driftarbete i elnätet 0,4kV-145kV
  • Redovisning, egenkontroll och administration av arbetet med bärbar dator som hjälpmedel

Ensamarbete ingår utifrån vad arbetsförhållande, elsäkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter medger. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå, YH-utbildning eller liknande. Vi tror att du har några års erfarenhet som elinstallatör eller distributionselektriker.

Du har stort engagemang, har lätt att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga. Du upprätthåller god service och kvalité i ditt arbete med ett högt säkerhetsmedvetande. Grundläggande datakunskap, B-körkort samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är krav.

Upplysningar

I arbetsuppgifterna kan elberedskap komma att ingå. Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta entreprenadchef Magnus Eriksson, 070-188 50 77, magnus.eriksson@hemab.se

Facklig representant

SEKO: Erik Olofsson, 070-249 79 68, erik.olofsson@hemab.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan digitalt till ansokan@hemab.se, senast den 4 november. Skriv i ämnesraden ”Ansökan Elmontör”.