Vi söker en Ekonomiadministratör

Nu söker vi en Ekonomiadministratör som vill specialisera sig inom bolagets kundreskontra. Är du noggrann, flexibel och prestigelös med några års erfarenhet av ekonomiarbete? Kanske är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning:

Du kommer bland annat ansvara för inbetalningar, återbetalningar, avstämningar, krav- och inkassohantering samt göra bedömningar för avskrivning av kundfordringar. Specialistkunskaperna som krävs för att hantera dessa regler kommer du att utbildas i utifrån behov och i denna roll har du ett nära samarbete med Svea Inkasso.

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi/bokföring/reskontra och det är meriterande med utbildning inom området. Du behärskar engelska och ytterligare språk är meriterande.


Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Vidare besitter du stor social kompetens med en fingertoppskänsla för kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Utöver detta har du hög integritet och arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

 

Arbetsplatsen HEMAB

Du blir en del av ett härligt gäng och kommer att ingå i en avdelning om sju personer där Ekonomichefen blir din närmaste chef.


Förmåner inom företaget är friskvårdsbidrag, betalda friskvårdstimmar samt tillgång till Benifys förmånsportal. Vi använder oss av flextid och förutom den vanliga semestern har du ett arbetstidskonto med 63 timmar att utnyttja varje år.

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Ansök via Jurek Rekrytering & Bemanning senast den 1 mars,2017.

 

Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Eklund på telefon 073-612 0555.

 

Fackliga företrädare

Krzysztof Lukaszewicz, Vision, 070-190 51 66

 

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 144 anställda och en omsättning på cirka 300 Mkr. Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösands kommun. Vår vision är "Vi skapar innovativ samhällsnytta för ett attraktivt och hållbart Härnösand".