Vi söker en drifttekniker till affärsområde Vatten

Har du erfarenhet från drift av vatten- eller avloppsverk och är intresserad av teknik- och miljöfrågor kan det vara dig vi söker. Det är meriterande om du är förtrogen med datorarbete i process- och Officemiljö och inte är rädd för att ta i och arbeta med händerna.

Tjänsten

Du ingår i vår driftgrupp och arbetar huvudsakligen med dagligt drift- och underhållsarbete vid våra vatten- och avloppsreningsverk.  

Arbetstiden är dagtid kl. 07.00-16.00. Beredskap och helgtjänst kan ingå i tjänsten efter en viss tid då du blivit väl förtrogen med verksamheten.


Din profil

Du bör vara drifttekniker eller ha motsvarande kunskaper. Du är väl förtrogen med datorarbete i process och Office miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från drift av vatten/avloppsverk eller motsvarande i industrimiljö. Du är intresserad av teknik- och miljöfrågor. Du är inte rädd för att ta i och arbeta med händerna även om arbetet ibland är obekvämt och smutsigt. Du är en positiv person, tar gärna egna initiativ och har lätt för att arbeta i grupp. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt och driva projekt till färdigt resultat.

Körkort B är ett krav.

Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas gärna av Åke Gavelin, driftchef: 070-377 99 54, ake.gavelin@hemab.se 


Facklig representant

Kommunal: Björn Refsbäck 070-639 68 48, bjorn.refsback@hemab.se


Välkommen med din ansökan

senast söndag 9 mars 2014


Skicka din ansökan till

info@hemab.se


eller


Härnösand Energi & Miljö AB

Box 304

87126 HÄRNÖSAND


Märk ansökan med "Drifttekniker Vatten"

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med cirka 130 anställda och en omsättning på cirka 300 Mkr (2013). Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösands kommun. Våra kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. I affärsområde vatten är vi cirka 20 personer och vi omsätter cirka 48 Mkr/år. Vi har totalt  sju vattenverk och nio avloppsreningsverk.

Platsannons drifttekniker affärsområde Vatten