Vi söker en drifttekniker till affärsområde Fjärrvärme

Nu söker vi dig som är flexibel och på ett naturligt sätt kan bidra till att utveckla verksamhetens rutiner. Har du dessutom utbildning med inriktning energiteknik eller kraft och värme? Ta en titt på den här platsannonsen!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med drift, övervakning och optimering av våra produktions­anläggningar. Du utför tillsyn och arbetar med felavhjälpning och känner trygghet i att arbeta administrativt i vårt underhållsystem. Du kommer även vara delaktig i arbete med förebyggande underhåll. Fjärrvärme sköter även övervakning och tillsyn av biogasanläggningen i Äland och tankstationen för fordonsgas i Härnösand. Vi har idag fem skiftlag med två personer på varje skift. Initialt kommer du att utgöra skiftreserv med dagtid som grund.


Vem är du?

Du är en flexibel, ansvarstagande person som arbetar lika bra på egen hand som i grupp. Vi förutsätter att du, liksom våra övriga medarbetare, prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksamhetens rutiner. Dina kunskaper har du fått antingen genom högskolestudier/yrkeshögskola med inriktning energiteknik alternativt kraft och värme eller genom motsvarande relevant utbildning/erfarenhet. Du har arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid. B-körkort är krav. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast 9 juli 2017. Vi tar inte emot ansökningar via post.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer, Bengt Sjöström, 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se


Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66,

KL@hemab.se


Kommunal: Per-Olof Eriksson, 073-275 47 72,

per-olof.eriksson@hemab.se

 

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, men vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi ska ha en aktiv roll i lokalsamhället också.

Klicka på bilden för att få upp den som pdf