Vi söker en drifttekniker med intresse för miljöfrågor till affärsområde Vatten

Vi söker dig som har rätt utbildning för jobbet och som dessutom har intresse för teknik- och miljöfrågor, är positiv som person och som har förmågan att jobba självständigt. Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du ingår i vår driftgrupp och arbetar huvudsakligen med dagligt drift- och underhållsarbete vid våra anläggningar. Arbetstiden är dagtid 07.00-16.00. Beredskap och helgtjänst kan komma att ingå i tjänsten efter en tid då du blivit väl förtrogen med verksamheten.

Vem är du?

Du är intresserad av teknik- och miljöfrågor och är en positiv person som tar egna initiativ och har lätt för att arbeta i grupp. Dessutom:

  • Du bör vara drifttekniker eller ha motsvarande kunskaper.
  • Du är väl förtrogen med datorarbete i process- och Officemiljö.
  • Du bör även ha förmåga att arbeta självständigt och driva projekt till färdigt resultat.
  • Körkort B erfordras.

Det är meriterande om du har erfarenhet från drift av vatten/avloppsverk eller motsvarande i industrimiljö, samt kunskaper i styr- och reglerteknik.

Frågor och ansökan

Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Kontakta driftchef Åke Gavelin för mer information: 070-377 99 54, ake.gavelin@hemab.se.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till ansokan@hemab.se senast söndagen den 13 maj 2018. Märk ansökan med Drifttekniker VA.

Facklig representant

Kommunal: P-O Eriksson 073-275 47 72, per-olof.eriksson@hemab.se

Om företaget HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Vatten är vi 20 personer och vi omsätter cirka 50 Mkr per år. Vi har totalt 7 stycken vattenverk och 9 stycken avloppsreningsverk i kommunen.