Vi söker elmontör och driftmontör

Hos oss får du arbeta med alla förekommande arbeten i våra eldistributionsanläggningar från 0,4 kV till 130 kV. Sista ansökningsdag är måndag 15 oktober.

Tjänsternas innehåll


Hos oss får du arbeta med alla förekommande arbeten i våra eldistributionsanläggningar från 0,4 kV till 130 kV. Arbetsuppgifterna består i ny- och ombyggnad, drift och underhåll, felavhjälpning med mera. Även drift och underhåll av våra kunders anläggningar såsom vindkraftverk, ställverk, reservkraft och vägbelysning förekommer. Ett naturligt hjälpmedel i ditt arbete hos oss är en bärbar dator. Den använder du till vårt nätinformationssystem (GIS/NIS), till tidskrivning, besiktning, beredning och felrapporter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, bra utvecklingsmöjligheter och god laganda.

Din profil


Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå, KY-utbildning eller liknande. Vi tror att du har några års erfarenhet från elbranschen. Meriterande är kännedom om ellagstiftningen, ESA och EBR. För att trivas i din nya roll är du en flexibel person som har en god förmåga att arbeta kundorienterat med hög servicegrad. Arbetet förutsätter att du tar egna initiativ och att du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Du bör även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort erfordras, C-körkort är meriterande. Eftersom vi är en mansdominerad arbetsplats välkomnar vi särskilt kvinnor att söka.

Upplysningar


I arbetsuppgifterna kan elberedskap komma att ingå. Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Nina Sterning-Näslund på FENA Rekrytering, 070-660 26 24.

Facklig representant


SEKO, Erik Olofsson, 070-249 79 68, erik.olofsson@hemab.se.

Välkommen med din ansökan


Välkommen med din ansökan till nina@fenarekrytering.se, senast 15 oktober.