Vi söker elkraftingenjör/driftchef  

Tjänsten som elkraftingenjör/driftchef är placerad i affärsområde Elnät. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett elnätsföretag med många spännande utmaningar framför sig.
Du kommer att arbeta med drift och underhållsplanering, risk- och sårbarhetsanalyser, nätberäkningar, driftövervaknings- och nätinformationssystem. Upphandling av elnätsprojekt är också förekommande.

Du bör vara högskoleingenjör eller ha förvärvat motsvarande erfarenhet inom elkraft. Du har god kännedom om lagar och regler inom elområdet. Kunskaper och erfarenhet av arbetsledning, projektledning och kännedom om EBR är meriterande.

Viktiga egenskaper för tjänsten är god helhetssyn och att du arbetar på ett strukturerat sätt som bygger på gott affärsmannaskap. Din sociala kompetens är viktig, liksom din attityd och motivation till att göra ett bra arbete.

Vi erbjuder stimulerande arbetsmiljö i ett team med god laganda. Eftersom företaget befinner sig i ett generationsskifte finns goda utvecklingsmöjligheter. Beroende på din profil kan du bli driftchef relativt omgående. 

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Frågor


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa affärsområdeschef Tommie Olsson 0611-55 75 84, e-post tommie.olsson@hemab.se eller driftchef Per Mellberg 0611-55 75 08, e-post per.mellberg@hemab.se.

Fackliga företrädare: Sveriges Ingenjörer Bengt Sjöström 0611-55 75 79, e-post bengt.sjostrom@hemab.se eller Vision Rolf Byström, e-post rolf.bystrom@hemab.se 0611-55 75 22.

Ansökan


Skicka en personlig ansökan, där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten, samt meritförteckning till tommie.olsson@hemab.se. Vi vill ha den senast 2012-01-16.