Vi söker elektriker till affärsområde Vatten

Är du en positiv person med erfarenhet av elektriska arbeten och med intresse för drift och underhåll? Ta en titt på den här annonsen!

Arbetsbeskrivning

Du ingår i vår driftgrupp och arbetar huvudsakligen med elektriska arbeten, felsökning, ombyggnad, underhållsarbete samt daglig drift vid våra vatten- och avloppsreningsverk. Arbetstiden är dagtid kl. 07.00-16.00, men beredskap kan på sikt komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?

Du har erfarenhet av elektriska arbeten och har ett intresse för drift och underhållsarbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av datoriserad automations­utrustning samt drifterfarenhet. Du är intresserad av teknik- och miljöfrågor, är en positiv person, tar gärna egna initiativ och har lätt för att arbeta i grupp. Du bör även ha förmåga att arbeta självständigt och driva projekt till färdigt resultat. Körkort B erfordras. Tillträder enligt överens­kommelse.

Frågor och ansökan

Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders prov­anställning. Kontakta driftchef Åke Gavelin för mer information: 070-377 99 54, ake.gavelin@hemab.se.


Skicka din ansökan till ansokan@hemab.se senast den 27 november 2016. Vi tar endast emot ansökningar digitalt.


Facklig representant

Kommunal: Johnny Forsberg 070- 639 68 45, johnny.forsberg@hemab.se

Klicka på bilden för att få upp den som större pdf