Vi söker Drifttekniker och Underhållstekniker till affärsområde Fjärrvärme.

Vi rekryterar nu nya medarbetare till affärsområde Fjärrvärme, dels på grund av en planerad generationsväxling, men även på grund av att en medarbetare har valt att gå vidare i karriären.

Drifttekniker

Kraft- & värmeproduktion


ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som vill arbeta med drift, övervakning och optimering av våra produktionsanläggningar. Du utför tillsyn och arbetar med felavhjälpning och känner trygghet i att arbeta administrativt i vårt underhållsystem. Du kommer att vara delaktig i arbete med förebyggande underhåll. Vi har idag fem skiftlag med två personer på varje skift. Du kommer jobba dagtid, men även utgöra skiftreserv vid sjukdom och ledigheter.


VEM ÄR DU?

Du är en flexibel, ansvarstagande person som arbetar lika bra på egen hand som i grupp. Vi förutsätter att du, liksom våra övriga medarbetare, prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksamhetens rutiner. Dina kunskaper har du fått genom högskolestudier alternativt yrkeshögskola med inriktning energiteknik eller kraft och värme. Du är antingen i början av din karriär eller så har du arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.


Underhållstekniker

Mekaniskt underhåll


ARBETSBESKRIVNING

Vid affärsområdets underhållsavdelning arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsanläggningar för kraftvärmeproduktion samt distributionsnät för fjärrvärme. Arbetsuppgifterna kan även omfatta arbetsledning av entreprenörer. Arbetstiderna är flexibla i överenskommelse med närmsta chef.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom mekaniskt underhåll. Kunskaper och praktiska erfarenheter av svetsning är inte bara önskvärt utan även starkt meriterande. Vi tror att du är en flexibel och dynamisk person som trivs med arbete i grupp, men du kan även lösa uppgifter självständigt.


UPPLYSNINGAR

I dessa rekryteringar samarbetar vi med Nina Sterning-Näslund på Fena rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina, 070-660 26 24.


Skicka din ansökan direkt till nina@fenarekrytering.se, senast 10 februari 2014.


Fackliga representanter:

Sveriges Ingenjörer, Bengt Sjöström, 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se


Kommunal: Björn Refsbäck, 070-639 68 48, bjorn.refsback@hemab.se


Platsannons Drifttekniker och Underhållstekniker