Vi söker Drifttekniker inom området biogas,
till affärsområde Återvinning

Under år 2016 uppförs en ny biogasanläggning i Äland, baserat på torrötnings­teknik i liten skala. Du som drifttekniker är med under byggnationen och börjar arbeta med rutiner och dokumentation samt lär dig om funktionen i anläggningen.


Ansvar och Arbetsuppgifter

Du arbetar med drift och övervakning av biogasanläggningen samt kör vid behov de fordon som arbetar i anslutning till anläggningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•  rondering, drift- och processövervakning
•  löpande förbättringar av anläggning och arbetssätt samt underhåll
•  delta i projekt som rör avdelningens anläggningar
•  handleda externa entreprenörskontakter
•  ansvara för att felanmälningar och arbetsordrar utförs och rapporteras
•  upprätta drift- och underhållsinstruktioner

 

Din bakgrund

Du har utbildning med inriktning driftteknik eller innehar motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och underhåll inom biogas, energibranschen eller processindustrin. Du har god teknisk kompetens inom driftteknik och processteknik. Kunskaper inom mekanik och elteknik är också önskvärt.


Din profil

 

Du är driven, engagerad, strukturerad och har god analytisk förmåga, samt lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du är flexibel då olika händelser kan göra att du måste byta fokus med kort framförhållning. Du har B-körkort och god datavana. Meriterande är kort för hjullastare och C-kort.

 

 

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 130 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Våra tre kärnvärden är Personligt ansvarstagande, Lokal närvaro och Samverkan. Att våra verksamheter fjärrvärme, vatten, återvinning och elnät fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösand. Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 samt AFS 2001:1. Återvinning är ett affärsområde i stark utveckling och har för närvarande 25 medarbetre och omsätter 51 Mkr/år.

 

Kontakt

Vi samarbetar med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Nina på 070- 660 26 24. Skicka din ansökan till
nina@fenarekrytering.se senast måndag 7 december, 2015.


Fackliga representanter

Kommunal, Björn Refsbäck, 070-639 68 48, bjorn.refsback@hemab.se
Vision, Rolf Byström, 0611-55 75 22, rolf.bystrom@hemab.se
Sveriges ingenjörer, Bengt Sjöström, 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se