Vi söker driftmekaniker (vatten- och avloppsreningsverk)

Du ingår i vår driftgrupp och arbetar huvudsakligen med reparations-, ombyggnads-och underhållsarbete samt daglig drift vid våra vatten- och avloppsreningsverk.


Arbetstiden är dagtid klockan 07.00-16.00. Beredskap kan ingå i tjänsten efter en viss tid när du blivit väl förtrogen med verksamheten.


Din profil

Du är van vid mekaniska underhållsarbeten och ombyggnad i industrimiljö eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med el- och automationsutrustning. Du är intresserad av teknik- och miljöfrågor. Du är inte rädd för att ta i och arbeta med händerna även om arbetet ibland är obekvämt och smutsigt. Du är en positiv person, tar gärna egna initiativ och har lätt för att arbeta i grupp. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt och driva projekt till färdigt resultat. Körkort B erfordras.


Upplysningar

Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas gärna av driftchef Åke Gavelin, 0611-55 75 87, 070-377 99 54 eller e-post ake.gavelin@hemab.se

 

Facklig representant

Kommunal: Björn Refsbäck, 0611-55 75 88, 070-639 68 41 eller e-post bjorn.refsback@hemab.se


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast måndag 26/11 till info@hemab.se Skriv i ämnesraden: ”Ansökan driftmekaniker”.


Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med cirka 130 anställda och en omsättning på cirka 300 Mkr. Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösands kommun. Våra kärnvärden är personligt ansvarstagande, lokal närvaro och samverkan. Just nu är vi inne i en intensiv generationsväxling. Detta sker planerat och består dels av nyrekryteringar, dels av organisatoriska förändringar.