Vi söker driftchef till affärsområde Fjärrvärme

Vi söker en person som vill utvecklas i en spännande bransch med goda framtidsutsikter. Är det dig vi söker?

Som driftchef är du ansvarig för produktion i våra anläggningar för kraft och värmeproduktion. Ditt huvudsakliga uppdrag är att driftoptimera och säkra driften. Du ingår i ledningen och har personalansvar för 12 medarbetare, du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Arbetsbeskrivning

Du leder, fördelar och kompetensutvecklar inom ditt ansvarsområde. Du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare och skapa förutsättningar för engagemang och framgång. Tillsammans arbetar ni mot uppsatta mål med fokus på hög leveranssäkerhet och säker arbetsmiljö. I ditt arbete säkerställer du kostnadseffektiva avtal med leverantörer och entreprenörer samt uppföljning av dessa.

Vem är du?

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du är en naturlig trygg ledare med erfarenhet av teknisk verksamhet, har du arbetat inom processindustri/Kraftvärmeverk är det mycket meriterande.
  • Ditt ledarskap är lyhört och kommunikativt och du inspirerar gruppen att arbeta mot tydligt uppsatta mål. Som person är du självgående och gillar ordning och reda, du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Ansökan och frågor

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats. dock senast 14 oktober. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. På affärsområde Fjärrvärme är vi 23 medarbetare och omsätter 140 Mkr/år